Om pakkeriet Hadsund:

Pakkeriet Hadsund er en privat virksomhed beliggende i Hadsund. Vi har omkring 1000kvm. At slå os løs på. Vi ser os selv som det danske erhvervslivs ekstra hånd. Det er vigtigt for os at i virksomheder ser os som samarbejdspartner, netop fordi vi er jeres ekstra resurse.!Vi varetager alle former for opgaver bla.: pakkeopgaver, lagerhotel, ufaglærte opgaver, montageopgaver og samleopgaver. Vi kan stort set håndtere de fleste arbejdsopgaver, så står i med en opgave, der vil give mening for jer at løsgive, så er I altid helt velkommen til at give os et kald, hvor vi gerne råder og vejleder, eller giver jer et uforpligtende tilbud.

Hvorfor er vi opstået?

Vi tager imod alle mulige opgaver,

det gør vi selvfølgelige med flere hensigter, men den vigtigste er, at vi forsøger at skabe arbejdsplader og en hverdag for sårbare og udsatte unge borger. Vi tror på at der findes et arbejde til os alle sammen, under de rette rammer! Pt. arbejder vi på at skabe arbejdspladser for følgende udsatte målgrupper:

-Praktikanter.

-udsatte unge.

-flexjobbere/skånejobbere

Hvad får du?

Du får et tæt samarbejde, på de vilkår der passer dig. Vi håndterer opgaverne både internt men også eksternt. Vores værdier er, at vi er fleksible, vi har fokus på bæredygtighed, vi går ikke ned på kvaliteten, og vi tager ansvar! Det tyder at vi skræddersyr den løsning, der passer jer, Vi hjælper jer gerne med at indtænke bæredygtige løsninger, ligesom vi selv gør, uden at kvaliteten nedsættes! Alt dette gør vi, mens vi passer godt på vores beskyttede beskæftigelse! Vi er til for jer

Du er altid velkommen til at kontakte os via. mail. og ellers sidder vi næsten altid klar ved telefonen!

Vil du gerne vide mere?

Så følg os på Facebook under Pakkeriet Hadsund.