Gaveindpakning med hjertet til virksomhederne

Information om gaveindpakning

Vidste du at:


–       En opgørelse fra Affaldplis viser, at vi dansker bruger 825 ton gavepapir Om året.


–       825 tons gavepapir kræver den svimlende sum at 891 ton tro, 77.577 ton band og 837 ton kemikalier. 


–       Der bliver brugt på vandposten af gavepapiret, hvad der svarer til 1.550 danskers vandforbrug på et år, ifølge undersøgelse fra Affaldsplus. 


–       Et kilo nyt plastik belaster med 2,1 kg CO2.  


Miljø rigtig indpakning:

Vi tilbyder miljøvenlige pakkeløsninger til gaver og julegaver. Vores gaveindpakning består naturligvis af bæredygtig emballage, som er 100% genbrug. Vi anvender secondhandstof til vores gaveindpakning, der bliver upcyclet til nyt formål, frem for at ende på forbrændingen. Det sparer miljøet for hundredemeters gavepapir og tape hver år. 

CSR: 

Hos Pakkeriet i Hadsund, er nøgleordene -og vores identitet bygget på socialansvar -og bæredygtighed samt samfundsansvar. Vi vil gøre en forskel, hvor det er muligt. Vi har en mission om at skabe de bedste rammer for, at kunne tilbyde et job til de mest udsatte i samfundet. Vi tror nemlig på, at der findes et job til alle og at alle har en reel resurse at bidrage med. Vi ved godt, at det kræver nogle særlige rammer og resurser, at være grobund for dette og derfor er det ikke alle virksomheder der har muligheder for at kunne understøtte disse værdier, men selvom virksomhederne ikke har muligheden for det, ser vi alligevel, at en større del af erhvervslivet ønsker at bidrage. Det gør vi hos Pakkeriet i Hadsund muligt og vi har allerede etableret flere samarbejdsaftaler, der indirekte bidrager til at skabe meningsfulde jobs til borger, som er på udkanten af arbejdsmarkedet. Det eneste det kræver af jer, som virksomhed er, at I stiller med konkrete opgaver vi kan løse i samarbejde med jer. 


Sidste år var der


–       46.000 familier, der søger via julehjælpen, til at få 1.500 kr. til at købe julegaver og mad for.  


–       Blandt ansøgerne, var der 42% på kontanthjælp og bag ansøgerantallet, gemmer der sig 25.388 børn. 


–       31% af ansøgerne til julehjælp hos Dansk Folkehjælp angiver, at de har undladt at købe nødvendig medicin pga. økonomi. 


–       Hele 63% angiver, at de undlader at købe nødvendigt tøj samt fodtøj til sig selv og deres børn pga. økonomi. 


– 64% undlader at gå regelmæssigt til tandlæge af økonomiske årsager. 


Julehjælpen: 

Har du nogensinde stået i et dilemma hvor du ikke har følt at du har slået til som forælder eller som ven? Forestil dig, at du ikke kan tilbyde dit barn en jul på lige vilkår med alle andre børn, som indebærer gaver, en masse kærlighed, og den rigtige julestemning som vi kender. Vi kan ikke rede hele verden, men vi vil hos Pakkeriet sætte en ære i, at sætte et positivt aftryk i den verden vi bevæger os i. Derfor vil vi gøre vores for at der i år bliver jul hos alle børn i Danmark. Den vigtigste vinkel i det her er at ”det er aldrig børnenes skyld” og ALLE børn fortjener en god jul. Og derfor donere Pakkeriet Hadsund i samarbejde med jer 50% af overskuddet fra gaveindpakningen til julehjælpen. 


Priser: Vores standardpriser starter ved 15 kr. pr. pakke og kan variere alt efter størrelse og omfang. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os for at høre mere. *mønsteret på gave”papiret” kan variere